Valitse sivu

TOIMITUSEHDOT


Yleistä

Kahvilakauppa.fi verkkokaupan tuotteita myy Cansa Oy (3154549-2). Osoite: Satakunnankatu 12, 33800 Tampere.

Kaikki tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tilaus tehdään kahvilakauppa.fi sivuston verkkokaupasta. Maksutapoina ovat yleisimmät pankki- ja luottokortit ja digitaaliset maksutavat. Onnistuneen tilauksen jälkeen tulee sähköpostiisi tilausvahvistus. Tilausvahvistukselta löydät kaikki tilaustasi koskevat tiedot. Muista aina tarkistaa, että kaikki tiedot tilausvahvistuksessa ovat oikein yksityiskohtia myöten. Erityisesti oikea puhelinnumero on tärkeä saapumisilmoituksen kannalta.

Tilausvahvistus

Tilausvahvistus: Asiakkaalle lähetetään hyväksytyn ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen tilausvahvistus sähköpostitse, joka sisältää tilauksen tiedot. Asiakkaan tulee tarkistaa tilausvahvistukseen merkittyjen tietojen oikeellisuus ja ilmoittaa mahdollisista virheistä asiakaspalveluun.

Maksaminen ja maksutavat

Ennakkomaksulla tehty tilaus toimitetaan kun maksusuoritus on tehty onnistuneesti alla olevalle tilille. Maksuohjeet löydät tilausvahvistuksesta.

Korttimaksun voi suorittaa korteilla Visa Electron, Visa Debit, MasterCard, sekä Maestro (debit card). Ostoksiasi ja korttitietojasi käsittelee verkkokaupassa asioidessasi Klarna Oy, joka on turvallinen maksunvälittäjä. Kaikki tiedot käsitellään voimassa olevien säännösten mukaisesti.

Toimitus

Postitamme tilauksia 2-3 kertaa viikossa arkipäivisin. Toimitukset kuljetetaan Postin toimesta toimitusosoitetta lähimpään jakelupisteeseen kuten R-kioski, K-market, Prisma, Posti jne. Tilauksen toimituskulut näkyvät eriteltynä kassalla kun toimitustavan kohdalla. Postikulut ovat aina saman suuruiset (5,90€) riippumatta tilauksen koosta. Kaikkiin yli 75€ arvoisiin tilauksiin tulee ilmainen toimitus.

Tilauksen saapuessa ppostitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta erillisen ilmoituksen. Saapumisilmoitus tulee ensisijaisesti tekstiviestillä tai sähköpostilla. Paperinen saapumisilmoitus lähetetään ainoastaan silloin, mikäli vastaanottaja ei ole ilmoittanut puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitettaan. Muista siis aina kertoa ajankohtaiset yhteystietosi puhelinnumeron kanssa, johon voi lähettää tekstiviestin.

Tarkistathan aina, että toivottua tuotetta on verkkokaupassa saatavilla. Toimitamme tilauksen tuotteet aina kerralla kun kaikkia tuotteita on saatavilla. Saatavuus ilmoitetaan tuotesivuilla “Lisää ostoskoriin” napin yhteydessä.

Tilauksen voi myös maksaa etukäteen ja noutaa suoraan myymälästä osoitteesta Satakunnankatu 12, 33100 Tampere.

Halutessasi voit käyttää toimitusosoitteena myös Postin noutopisteiden osoitteita, jolloin paketti menee varmasti toivomaasi noutopisteeseen kuten oman paikkakuntasi R-Kioskille tai Postin lokeroautomaattiin.

Palautusehdot

Asiakkaalla on aina 30 päivän palautusoikeus tuotteille, jotka ovat uusia, avaamattomia ja uudelleen myyntikelpoisia. Mikäli sinulla on tarve tehdä palautus, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme palvelu (at) kahvilakauppa.fi. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan yhteydenottolomakkeen kautta.

Jos lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan tehtävä on tehdä vahinkoilmoitus valittuun noutopisteeseen. Vahinkoilmoituksen jälkeen olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voidaan sopia uuden  tuotteen toimittamisesta tarkemmin.

Huom! Tilauksen peruuttaminen vaatii myös ilmoituksen!

Tilauksen peruuttamisesta tulee ilmoittaa aina asiakaspalveluun. Pelkästään toimituksen palauttaminen tai paketin noutamatta jättäminen ilman viestiä ei ole vielä riittävä toimenpide maksun palautukselle. Tiedot peruutuksesta tai palautuksesta on lähetettävä sähköpostilla osoitteeseen palvelu (at) kahvilakauppa.fi

Kaikki noutamatta jätetyt toimitukset palautuvat meille takaisin. Toimituskuluja muodostuu myös kaikista takaisin tulevista tilauksista, jonka takia perimme uudelleen lähetetyistä tilauksista palautus- ja uudelleenlähetyskulut.

Muita huomioita

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia toimitusehtoihin. Asiakkaan tulee ennen tilauksen tekemistä tutustua kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot aina täysin luottamuksellisesti ja asiaankuuluvalla yksityisyyjensuojalla.