Valitse sivu

Taiotaan merkityksellisiä yhteyksiä, yleistä hyvennystä ja hyvinvointia yhdessä!

Saat meiltä ainoastaan laadukkaita ja vastuullisia tuotteita

Löydät valikoimastamme ainostaan laadukkaimpia ja vastuullisimpia funktionaalisia lisäravinteita ja hyvinvointituotteita. Lisäksi voit olla varma, että panostamme ympäristöystävällisyyteen ja eettisyyteen kaikissa tuotantoketjujemme vaiheissa.

Pääset kasvamaan yhteisön ja yhteistyön voimalla

Kasvatamme toimintaamme ja resurssejamme yhteistyössä yhteisömme kanssa. Päämäärämme on olla asiakkaiden omistama ja kehittämä yhtiö, joka tuottaa enemmän parempia tuotteita, palveluita ja tapahtumia luodaksemme enemmän yleistä hyvennystä ja kestävää hyvinvointia.

Olet mukana yhteiskunnallisen yrityksen ja mission edistäjänä

Käytämme vähintään 51 % voitostamme yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen, joko kehittämällä omaa toimintaamme tai ohjaamalla sen yhteiskunnallisen toiminta-ajatuksemme mukaiseen toimintaan. Omistajille jaamme enintään 49 % voitosta.

 Matkalla kohti kahvilakauppojen ja hyvinvointikeskuksien ketjua

 

Luodaanko yhdessä järkevää ja kestävää kulutuskulttuuria?

 

Miksi et ostaisi jo muutenkin käyttämiäsi lisäravinteita ja muita hyvinvointituotteita omalta yritykseltäsi?

Meidän mielestä tämä on järkevää ja kestävää kulutuskulttuuria.

Varsinkin kun kyse on ainoastaan laadukkaita, vastuullisia ja eettisiä tuotteita, sekä palveluita tarjoavasta yhteiskunnallisesta yrityksestä. Ensisijainen tarkoituksemme on edistää yhteiskunnallista missiota ja aiheuttaa sitä tehdessään yleistä hyvennystä ja kestävää hyvinvointia.

Kerro meille mitä lisäravinteita ja hyvinvointituotteita sinä kaipaat valikoimiimme, niin teemme parhaamme voidaksemme tarjota niitä sinulle laadukkaina vaihtoehtoina kilpailukykyiseen hintaan.

Lisäksi tahtoisimme sinutkin mukaan omistamaan ja kehittämään Kahvilakauppa.fi Tampereen (aputoiminimi) ja Cansa Oy:n toimintaa kohti kahvilakauppojen ja hyvinvointikeskusten ketjua. 

Liittymällä mukaan Patreonissa saat 20% alennukset kaikista tuotteistamme ja palveluistamme, sekä saat yksityiskohtaisempaa tietoa ja ajankohtaisia päivityksiä toiminnastamme. Liittymällä voit lähteä mukaan yhteisomistajaksi ja ostaa yhtiön osakkeita. Omistaminen ei edellytä aktiivisuutta toiminnan kehittämisessä, mutta se on toivottavaa ja siihen tullaan tarjoamaan toistuvia tilaisuuksia.

Yhdessä voimme kasvattaa nopeammin yhteisiä resursseja ja kasvaa kohti kukoistavia kahvilakauppojen ja hyvinvointikeskuksien ketjua.

 

Mikä kahvilakauppojen ja hyvinvointikeskuksien ketju?

 

Kahvilakauppa.fi verkkokauppa ja Tampereen kivijalkamyymälä (Satakunnankatu 12) on vasta alkua. Päämääränämme on kasvaa kohti kahvilakauppojen ja hyvinvointikeskuksien ketjua, joka käsittää kaikki Suomen suurimmat kasvukeskukset.

Aika näyttää tulemmeko tulevaisuudessa tarvitsemaan sekä pienemmät kahvilakaupat että suuremmat hyvinvointikeskukset. Tämä riippuu ennen kaikkea siitä, mitä tarpeita asiakkaillamme ja yhteisöllämme on tulevaisuudessa, sekä siitä mikä on kulloinkin tarpeellista ja mahdollista.

Sen kuitenkin tiedämme, että Kahvilakauppa Tampereella on kahvilan, kaupan ja tapahtumatilan ylläpitämisen harjoittelua ja suuremman hyvinvointikeskuksen simulointia.

Lisäksi tällä hetkellä kasvatamme yhteistyöstä kiinnostunutta heimoa kehittämään toimintaa.

Vakaana päämääränämme on kasvaa askel askeleelta kohti koko perheen hyvinvointikeskuksia, jossa voit viettää aikaasi perheesi ja ystäviesi kanssa saaden samasta paikasta kahvilan, hyvinvointikaupan, tapahtumapaikan, treeni- ja joogapaikan, sekä tarvittavat hyvinvointipalvelut. Lisäksi tulevaisuudessa tulemme luomaan retriittikeskuksen luonnon helmaan.

 

Miten organisoidumme ja kehitämme toimintaamme?

 

Organisaationa olemme elävä systeemi. Aivan kuten elämä, koko evolutiivisessa viisaudessaan, hallitsee uskomattoman kauniita ekosysteemejä, jotka kehittyvät jatkuvasti kohti kokonaisvaltaisuutta, kompeleksisuutta ja tietoisuutta. 

Luonnossakin muutos tapahtuu jatkuvasti kaikkialla, itseorganisoituvasti ilman keskushallintoa ja kontrollia, jokaisen solun ja eliön omasta tarpeesta.

Tälläisenä elävänä systeeminä toimii myös organisaatiomme Cansa Oy. 

Me palvelemme evolutiivista tarkoitustamme itseohjautuvina tiimeinä, kokonaisvaltaisina ja autenttisina itsenämme. Tiimien apuna toimivat valmentajina ja neuvonantajina kokeneet yrittäjät.

 

Kahvilakauppa.fi:n evolutiivinen tarkoitus

 

Evolutiivinen tarkoituksemme on taikoa merkityksellisiä yhteyksiä tarjomalla parhailla paikoilla sijaitsevissa kahvilakaupoissa ja hyvinvointikeskuksissa enemmän parempia tuotteita, tapahtumia ja palveluita, jotka lisäävät suomalaisten hyvinvointia, yhteenkuuluvuuden tunnetta ja iloa.

Mikäli koet tämän tarkoituksen olevan myös sinua kiinnostava evolutiivinen tarkoitus, niin ole ihana ja liity kasvavaan joukkoomme Patreonin kautta. 

Liittymällä alla olevan linkin kautta Patreonimme tilaajaksi saat lisätietoa ogranisaatiostamme ja toiminnastamme, sekä siitä miten sinäkin voit lähteä mukaan yhteisomistajaksi.

Miten yhteisomistajuudessa edetään – Kolme askelta

1. Liityt Patreon tilaajaksi ja alat hyödyntämään 20% alennuksia.

Saat parhaat funktionaaliset lisäravinteet markkinoiden parhaaseen hintaan ja pääset seuraamaan toimintaamme kulissien taakse. Samalla näet ja koet syvemmin olemmeko me juuri sinun heimosi, jonka kanssa voit kukoistaa ja kasvaa kohti unelmiesi elämää.

2. Kyseenalaistat ja kommentoit sysäten itseäsi ja yhtiötä eteenpäin.

Vuorovaikuttaminen on sitä, että opettelemme ajattelemaan yhdessä. Sillä kommunikaation tavoite ei ole siirtää tietoa, tai voittaa väittelyä, vaan jollakin konstilla synnyttää yhteys, joka suo molemmille osapuolille tilaisuuden oppia ja mennä yhdessä eteenpäin. Yhteistyötä testaamalla ja haastamalla saamme kokemuksia ja ymmärrystä paitsi toisistamme, niin myös siitä voiko meidän välinen yhteistyö olla hedelmällistä ja kauaskantoista. Me uskomme yhteisöllisyyteen ja siksi haluamme testata mahdollisimman kevyesti yhteistyötä monien kanssa löytääksemme omaan heimoomme lisää hyvää väkeä.

3. Ostat B-osakkeita ja osallistut aktiivisemmin seurusteluun ja toimintaan.

Koko pelin suunnan kääntävä sattuma suosii seurustelevaa mieltä. Seurustelevalla mielellä tarkoitamme sitä, että keräämme joukon kyvykkäistä, älykkäitä ja asialleen omistautuneita ihmisiä vaihtamaan ja yhdistelemään ideoita keskenään. Testaamme ja viemme ideoita konkreettisesti yhdessä eteenpäin. Askel askeleelta saamme kirkastettua sitä mikä on tärkeintä, tarpeellisinta ja toimivinta kasvaaksemme yhdessä kohti yhteisiä unelmia. Lopulta aktiivisuutesi palkitaan äänioikeudellisilla A-osakkeilla ja olet virallisesti mukana päätöksiemme teossa.

Puhelin

0406647979

Aukioloajat

To – La klo 11:00 – 18:30